Gå tilbage til forsiden

er ikke så ringe endda. Eller hvad ? Nu har mobiltelefoner aldrig været min store interesse. Det er et arbejdsredskab man har på sit arbejde og det ringer hele tiden, så det er ikke noget jeg gider at bruge for meget tid på i min fritid.

Men man kan jo ikke helt undvære sådan een. Så når man nu har den, kan man ligeså godt bruge den ordentligt. Her er en sjov lille ting så . Overraskende mange bruge den samme "melodi" som man bruger i IC-3 togene når de skal sige hvad næste station hedder. Det chokerer mig at folk mangler initiativ eller hjernevirksomhed til at skifte disse ringe ud med noget lidt mere personligt.
Selv synes jeg at det er sjovt at kunne høre på sine hvem det er der ringer. Altså sætte specielle op til de personer der mest ringer til een.

De fleste af disse er nogle jeg selv har klippet sammen men enkelte er nogle jeg har fundet under andre omstændigheder. Fælles for alle er at de ikke er meget mere end ca. femten sekunder lange. De helt korte er selvfølgelig bedre egnet som sms-besked.

Beskrivelse Sek. Test Hent
Oh Yeah - Yello

En sang der er blevet brugt i rigtige mange Hollywood-film dengang i firserne. Nu bruger jeg så også et klip af sangen som .

15
Skolekammerater - Dirch Passer og Keld Petersen

En perfekt hvis jeg skulle finde på at ringe til dig. Det er fra den berømte Kellerdirch-sketch hvor to gamle klassekammerater mødes på gaden og taler om gode gamle dage. Så er det at de kommer til at tale om Georg - Ham der altid skulle i gården

8
Always Look on the Bright Side of Life - Monty Python

Et lille udklip af denne glade sang fra "Life of Brian". Måske oplagt hvis man kender en der hedder Brian der kunne finde på at ringe, men ud over det er det jo en glad lille sang alligevel.

9
Jeanny - Falco

Jeg synes at det nummer er så overfedt/stærkt at jeg måtte prøve at lave med det. Det er så en af de mere rolige passager i sangen

19
Rabalderstræde - Gasolin

"Så kom og tag mig" skråler Gasolin. Egentlig meget passende for ?
Det er fra slutningen af Rabalderstræde, du ved hvor sangen bare aldrig rigtigt vil stoppe.

16
Smukke Linda - Gasolin

Det er en oplagt for mig, når min smukke kone ringer til mig.
Kender du ikke en der hedder Linda (eller gider hun bare ikke at ringe til dig) er den måske ikke den mest spændende

13
The News - ELO

Bandet hedder "Electric Light Orchestra" og pladen hedder "Time" og er bestemt et af mine favorit albmus! Selve nummeret hedder "Here is the News" og det er vel ment som at lyde som sådan en jingle, som TV-avisen bruger. Jeg synes så også at den er rigtig god som

15
Bicycle Race - Queen

Der er mange fede numre fra Queen, men det her "udklip" synes jeg giver en rigtig god . Det er fra midten af nummeret og er simpelthen lyden af først een , så en masse cykelringklokker

13
Gimme the Prize - Queen

En af de mere rå . Lidt for rå måske og lidt for lang også, men jeg synes nu at den var sjov alligevel. Brian May viser hvad han også kan med sin guitar. Den er fra introen til Nummeret der altså hedder "Gimme the Prize" fra pladen "A Kind of Magic" måske bedre kendt i relation til filmen "Highlander"

23
Ring Ring - Abba

Det er bestemt ikke den mest originale blandt . Faktisk kan du finde den alle steder der sælger , men hvorfor skulle jeg købe den, når jeg allerede har den selv. Så er er mit bud.

18
Manahmanah - Muppet Show

Vi kender vel alle det gamle Jim Henson-show fra 70'erne
Os der levede dengang kender derfor også dette dejlige nummer, selvom jeg ikke er helt sikker på stavemåden.
Jeg må beklage at det ikke er muligt for mig at klippe dåselatteren fra - den skulle være der på amerikanske TV-serier dengang.

13
Den svenske kok - Muppet show

Man kan næsten se ham for sig i hans køkken, hvor der flyver potter, pander og kalkuner omkring ørerne på ham og brocolli der nervøst og med frygt i øjnene prøver at stikke af.

10
Time - Pink Floyd

Nu er det jo næppe nogen hemmelighed at jeg er fan af "Pink Floyd". Derfor overrasker det vel heller ikke at jeg har brugt klip af deres musik. Måske er denne for lang til at være . Så er det jo heldigt at man kan bruge telefonen til andet - vækkeur for eksempel. Dét er dette lille klip særdeles velegnet til.

24
Money - Pink Floyd

Her er et særdels velegnet SMS-signal. Lyden af kasseapperatet fra nummeret "Money"

3
I Feel Good - James Brown

Den her kan du med garanti også downloade mange steder på nettet. Igen synes jeg at det er sjovere at lave den selv. En ægte glad lille feeel-god-melodi ! Svært at sidde stille når man hører den - heldigt at den her så kun varer 22 sek :^)

22
Hit the Road Jack - Ray Charles

En gammel klasikker. Det gjorde næsten ondt at klippe i den. Det var også meget svært at vælge et godt stykke, for det er en dejlig sang. Jeg synes selv at det lykkedes meget godt. Hvad synes du ?

21
Looney Tunes

Du kender den til hudløshed - alligevel er det en glad lille jingle

14
Benny Hill

Når vi nu er ved komedien, så er det måske oplagt at få The Benny Hill Show ind her. Vi kender alle den melodi der afsluttede hans show under en eller anden vandvittig jagt der altid involverede en masse mennesker og letpåklædte damer.

15
The Flintstones - The B52s

For nogle år siden udgav man en moderne udgave af den gamle tegnefilm om The Flintstones. The B52s lavede titelmelodien og det er den jeg har taget introen fra.
Jeg synes det er et sjovt lille klip selvom man ikke skulle kende filmen eller melodien.

12
The Phantom of the opera

Andrew LLoyd Webbers berømte musical. Måske lidt dyster til en ringetone, men jeg var så imponeret dengang jeg var inde og se den, at det er en fryd at høre den igen.

21
Måger

Man kan næsten lugte havet når man hører den her...... eller lugte bondemanden der pløjer gylle ned i sin mark.

10
Solsort

Enkelt og "naturlig" . Sidder man i haven en forårsdag når telefonen ringer, bliver man lidt i tvivl om hvor lyden kommer fra. Der er selvfølgelig en fare ved at bruge denne i nærheden af en meget teritorial solsortehan - man skal ikke tænke på hvad det er de siger i deres sang.

12
Krage

Oplagt hvis svigermor skulle finde på at ringe.

12
Hest

Et morsomt lille sms-signal (Et jeg havde liggende på computeren)

2